KOTAI GYUTO Japans koksmes 20cm

De Gyuto is het Japanse equivalent van het koksmes, handig en uitgebalanceerd voor een ideale grip, in staat om alles te snijden behalve botten en diepvriesproducten. Dit mes combineert Japanse precisie en westerse robuustheid. Het beste van beide werelden. Het mes is 100% handgemaakt uit ultra scherp 440C Japans staal en heeft een pakkahouten handvat. Het mes is perfect uitgebalanceerd en roestvrij. Er is een schede (Saya) inbegrepen in dennenhout. De HRC-hardheid is 59-60. Gewicht 198 gram. Je krijgt levenslange garantie door KOTAI op dit mes.

Het lemmetprofiel - een hybride tussen een Aziatisch en westers mes - maakt nauwkeurig en snel snijden mogelijk. Met de Gyuto kun je snijden en hakken zonder ooit zelfs de meest delicate ingredinten te pletten, zodat ze al hun smaak behouden. Naast de esthetische aantrekkingskracht, zorgt het hameren van het Tsuchimet-mes voor kleine luchtbellen tussen het mes en de voedselplakken. Deze oeroude Japanse methode voorkomt dat voedsel aan het mes blijft kleven voor een prettige en snelle snede.

e KOTAI Gyuto is gesmeed uit 440C-staal, een premium staal dat een hoog koolstofgehalte voor hardheid en snijkantduurzaamheid combineert met de optimale hoeveelheid chroom om oxidatie te voorkomen. De verborgen volledige doorn - een enkel stuk staal dat loopt van de punt van het lemmet tot de punt van het handvat - geeft de Gyuto een ideale balans en uitzonderlijke duurzaamheid.


14% korting

€109.95 / mes
€94,95 / mes

Geen voorraad, binnenkort terug beschikbaar

Andere producten van KOTAI