Algemene voorwaarden
O-la-la de kleine lettertjes ;-)

Bij het bestellen van onze boxers,
vind je alles hieronder helemaal ok.

Update 01/02/2022 11:23.Wie zijn we?

Oerman is een onderdeel van ENIN BVBA
Btw nummer: BE 0808.506.381
Onze bank: IBAN BE30 7370 2597 3411, BIC KREDBEBB
Ons facturatieadres: Meersstraat 43, 9000 Gent
Ons verzend- en retouradres: Sportstraat 184, 9000 Gent
De persoon die je moet hebben is stefan@oerman.be

Start van onze relatie!

Je bestelt alle producten via www.oerman.be. Deze voorwaarden zijn geldig van zodra wij de bestelling via email bevestigen. Dat moment is ook de start van de overeenkomst. Die wordt beschouwd te zijn afgesloten in België. We behouden het recht om de verwerking van een bepaalde bestelling te weigeren, om welke reden ook. We verzenden enkel naar adressen in België en Nederland.

Online betalen, is dat veilig?

Je betaalt je bestelling op www.oerman.be altijd online via Bancontact, VISA, MASTERCARD of met IDEAL. Don't worry, die online betaling kost je helemaal niets! Omdat we geen security goeroes zijn, laten wij de online betaling over aan Mollie. Die zorgt voor een veilige transactie. Wij krijgen je kaartgegevens nooit te zien. Normaal loopt alles gesmeerd. Mocht er iets mislopen dan zoeken wij dat meteen voor je uit. We kunnen in geen geval verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele vertragingen door problemen bij de betaling of in het geval van misbruik van uw kaartgegevens door derden.

Eco-friendly producten aan leuke prijzen.

Onze eco-friendly producten zijn niet alleen prachtig. De prijs valt ook reuze mee. Alle prijzen op www.oerman.be zijn inclusief btw. No surprises en hidden costs! De totale prijs vind je terug bij het afrekenen en in de bestelbevestiging. Af en toe doen wij een coole promo. Onze prijzen kunnen dus op elk moment veranderen. Sommige promoties zijn enkel van toepassing voor nieuwe klanten. Bij misbruik van dit soort promoties kunnen bestellingen geweigerd worden. Soms slaan wij de bal helemaal mis. Mocht er onjuiste informatie op de site staan, dan verwittigen we je en annuleren we de bestelling.

Vroem, pakketje onderweg!

Wij verzenden het pakket via Bpost in België en PostNL in Nederland. De levering kost €4,99 en is gratis vanaf €20. We voorzien elk pakket van een track & trace. Daarmee kan je je pakket online volgen. Soms kan een vertraging bij de post optreden...tsja. We proberen het pakket altijd binnen de 3 tot 4 werkdagen na de betaling tot bij u te krijgen in België. Voor levering in Nederland moet je daar nog 1 dag bij tellen. De levering gebeurt in Nederland dus door PostNL en dit meestal 4 tot 5 werkdagen na de betaling. Mocht het toch verkeerd lopen, dan zijn we op geen enkele manier meteen aansprakelijk of in gebreke. We schieten dan meteen in actie. We contacteren Bpost/PostNL en onderzoeken in detail wat er is verkeerd gegaan en we keep you in the loop.

Niet thuis?

Bpost staat voor je deur en je bent niet thuis? Dan vind je een Bpost/PostNL briefje in de bus met informatie wanneer ze nog eens langskomen of waar je het pakket kan afhalen. We proberen alles goed te verpakken. Als het doosje er helemaal niet goed uit ziet bij de levering, meldt het dan binnen de twee werkdagen na ontvangst per email op stefan@oerman.be.

Pakje niet opgehaald of geweigerd bij de levering?

Je bent vergeten je pakket tijdig op te halen bij de post, in het postpunt of je weigert het pakket bij de levering? Wat dan? Dan wordt het pakket naar ons terug gestuurd. Als wij het pakket terug ontvangen, betalen we je terug binnen de 7 werkdagen minus de retourkosten van €4,99. We hebben immers 2x de verzending betaald. Vergeet dus zeker niet je pakket tijdig op te halen om deze extra kosten te vermijden!

Oops, foutje in de voorraad!

Onze webshop houdt rekening met de voorraad. In het uitzonderlijke geval dat een product niet kan geleverd worden, door een fout in onze voorraad of indien het product niet voldoet na een kwaliteitscontrole, zullen wij meteen contact opnemen. We kunnen de bestelling voor je annuleren of wachten tot het product opnieuw voorradig is. Mocht je liever annuleren, dan betalen wij je binnen de 5 werkdagen terug op het rekeningnummer van je keuze.

Niet helemaal je ding?

Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het pakket. Als het pakket bij je toekomt, kan je alles dus bewonderen. In het zeer uitzonderlijke geval dat onze producten niet aan je verwachtingen voldoen, mag je ze naar ons terug sturen. Je staat zelf in voor de kosten van deze retour. Door de hoge kosten, kan Oerman helaas geen gratis retour aanbieden. Stuur altijd eerst een mail naar stefan@oerman.be zodat we je kunnen verder helpen. Van zodra wij de teruggestuurde producten in goede staat ontvangen, onbeschadigd en ongebruikt, staan je centen binnen 7 werkdagen na ontvangst van je retour terug op je rekening. To be on the safe side...kledingstukken of producten die gebruikssporen vertonen, worden niet terugbetaald.

Damn, verkeerde maat gekocht! Gratis omruilen.

De omruiling geldt specifiek en enkel voor onze Oerman boxershorts. De andere producten kunnen niet geruild worden. Als het gaat om Oerman boxershorts en je wil ze omruilen naar de juiste maat, dan is dat helemaal gratis. Vraag je gratis retourlabel aan via stefan@oerman.be. Wij bezorgen je een verzendlabel via email dat je afdrukt en op de doos kleeft. Laat het label scannen in een postpunt. Van zodra wij de boxers in goede staat ontvangen - onbeschadigd en ongebruikt - versturen we een nieuw pakket met de boxers in de juiste maat.

Wil je ventileren? Be our guest!

We zijn niet aansprakelijk indien een product niet overeenstemt met je verwachtingen na gebruik. Maar we vinden het wel super spijtig en willen wel op zoek gaan naar een oplossing. Stuur je klacht of opmerking naar stefan@oerman.be. Wij zullen met je overleggen en kei hard ons best doen om een oplossing te verzinnen. In geen geval komen directe of indirecte kosten en schade automatisch voor enige vergoeding in aanmerking.

Wat doen we met je gegevens?

We love to get to know you! Maar we respecteren ook je privacy. Je persoonlijke gegevens, zoals ingegeven op de website, worden enkel gebruikt om je bestelling te verwerken en je coole updates te sturen over onze website en eventuele promoties van Oerman.

Aansprakelijkheid

Onze aansprakelijkheid beperkt zich tot het bedrag van de aankoop. Dit betekent dat wij nooit gehouden kunnen zijn om schadeclaims over eventuele goodwill, winstderving of welke andere gevolgschade ook te aanvaarden.

Als we dan toch naar de rechtbank moeten...

De Belgische wetgeving is van toepassing. Alle geschillen met betrekking tot een koop- en verkoopovereenkomst waarop deze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend behandeld door de rechtbanken van Gent.