Claude Dozorme Le Thiers Koksmes 18cm Olijfhouten handvat


Het koksmes is een onmisbaar accessoire voor de liefhebber van lekker koken. Weet je niet welk mes te kiezen? Vertrouw op dit prachtige Le Thiers-mes en zijn veelzijdigheid. Met dit moderne en esthetische mes kun je volumineuze groenten maar ook stukken vlees snijden. Dankzij de ergonomische en comfortabele handgreep is uw hand dichter bij het voedsel voor een preciezere snede.

Dit prachtige collectors item komt uit de bestekateliers van Claude Dozorme. Handgemaakt in Frankrijk, het is samengesteld uit een mes van 18 centimeter gesmeed in roestvrij staal van hoge kwaliteit en zeer scherp. Het elegante en atypische handvat is gemaakt van olijfhout, om een vleugje natuur in de keuken te brengen. Het olijfhouten handvat geeft het mes een extra authentiek karakter. Het keukenmes wordt verkocht in een doos van natuurlijk kraftpapier met garantiebewijs. Onderhoudstips
Het koksmes mag niet in de vaatwasser. Bij voorkeur een delicate reiniging met de hand, met een zeepachtige spons. Dompel het mes niet in water en veeg het direct na het wassen droog.

100% gemaakt in Frankrijk
Uiterst comfortabele en ergonomische grip
Hoogwaardig staal X50CrMoV15, snijvast en makkelijk te slijpen
Lemmetlengte van 18cm
Olijfhouten handvat, let op: niet vaatwasbestendig
Verpakking: Doos van kraftpapier met garantiecertificaat


35% korting

€57.95/ mes
€37,95/ mes


Andere producten van Claude Dozorme