Upcycling Deluxe Koerierstas Kiri Olifant Rood

Stijlvolle koerierstas gerecycleerd uit een echte rijst- of cementzak met het beeld van een olifant. Het materiaal was eerst een visvoerzak en kreeg een tweede leven als rijst- of cementzak, voordat het verder werd verwerkt tot deze mooie koerierstas. De tassen worden gemaakt door een familiecoŲperatieve uit Siem Reap in Cambodja. Zij halen de zakken op bij bouwwerven in Cambodja. De zakken worden geschrobt, gedroogd en vervolgens genaaid tot duurzame tassen. De productie van de duurzame tassen en accessoires - met de hand en onder eerlijke arbeidsomstandigheden - stelt het levensonderhoud van tal van gezinnen op het terrein veilig.

Deze ruime koerierstas meet 48 x 42 x 15 cm en is met 300 g een echt lichtgewicht. Met Kiri ben je perfect uitgerust voor je werk, het dagelijks leven of de universiteit. De bovenkant van de tas wordt afgesloten met een rits, je kunt de envelop op twee hoogtes vastmaken met een kleine karabijnhaak. Er is een ritsvak (16,5 cm breed en 14 cm hoog) en twee kleine zakjes (9,5 cm breed en 13 cm hoog) aan de binnenkant.

Elk product is handgemaakt en daardoor uniek. Het uiterlijk en de textuur van het materiaal kan daarom enigszins afwijken.

Afmetingen: 48 x 42 x 15 cm
Gewicht: 300 g
Materiaal: Cement zak


21% korting

‚ā¨47.95 / tas
‚ā¨37,95 / tas