Notabag Recycled Draagtas en Rugzak in Salie kleur

Bij Notabag geven we om wat u belangrijk vindt. Notabag Recycled Salie is ons antwoord op uw grootste verzoek: de combinatie van onze populaire Notabag met een duurzaam materiaal. Door genoegen te nemen met een gerecyclede Notabag, geef je 12 plastic flessen een tweede leven bij het opruimen van onze planeet. Dit nieuwe alternatief is een slimme combinatie van een tas en rugzak die jouw mindful en eco-bewuste levensstijl ondersteunt. Met een enkele trek aan de riemen verandert jouw Notabag Recycled in een rugzak. Maak gemakkelijk uw handen vrij.

Het 100% gerecyclede PET-polyester is waterafstotend en machinewasbaar en kan tot 20 kg dragen. In deze tas passen al je favoriete snacks of boeken. Wanneer het niet in gebruik is, vouwt het in zijn eigen kleinere zakje.

Onze best verkopende en converteerbare tas, uw metgezel voor boodschappen en daarbuiten. Je krijgt een multifunctionele tas en rugzak die steeds herbruikbaar is. Notabags zijn handgemaakt en dragen makkelijk tot 15 kg (maximum gewicht is 20kg). De zak meet 45cm x 65cm. Hij is waterbestendig en machinewasbaar.


20% korting

€24.95 / tas
€19,95 / tas


Andere producten van Notabag Recycled