JUNGHOLZ Houten Notitieboek Walnoot A6

Het meest bijzondere notitieboek dat je ooit gehad hebt. Gemaakt uit Walnoot op formaat A6. Het innovatieve lasergesneden scharnier in het hout zorgt voor het "WOW"-effect. Het natuurlijke materiaal met porien en nerf is een echte handvleier. PS: Het risico bestaat dat u meer dan 1 keer wordt aangesproken.

UNIEK: dankzij de individuele nerf en lasergesneden voeg
VERWISSELBAAR: Geniet jarenlang van de robuuste hoes
SCHRIJFGEMAK: Hoge kwaliteit gerecycleerd papier met puntjes

Hoge kwaliteit gerecycleerd papier (Blauwe Engel gecertifieerd) uit Duitsland met puntjes als hulpmiddel. Het sterke 100 g/m2 papier zorgt voor een veilige schrijfervaring zonder door te drukken en voelt zeer waardevol aan. Tegelijkertijd is hij nog zo licht dat je er snel en comfortabel doorheen kunt bladeren. Het perfecte compromis dus.

De waardevolle houten buitenkant kan opnieuw worden gebruikt als de binnenkant vol is. Deze is snel en eenvoudig na te bestellen in het standaard DIN-formaat. Vroeg of laat wordt dat niet alleen goedkoper, maar ook ecologischer.

Met de bladwijzer en externe pennenhouder bent u perfect uitgerust om effectief te werken in het dagelijks leven. De hoogwaardige rubberen band sluit het notebook veilig af en voorkomt dat ingestoken documenten eruit vallen. De pagina's liggen plat dankzij de ringband, wat schrijven en tekenen makkelijker voor je maakt. Het boek blijft open liggen en puilt niet uit. Het slechts 1,8 mm dikke hout van de omslag maakt de notitieboek tot een slanke en zeer lichte metgezel.

Streekproduct uit Duitsland: Het hout van ons notitieboek wordt samengeperst uit zeven dunne lagen. Dit verhoogt de stabiliteit en levensduur van onze notebook. De reis begint bij onze houtleverancier in Zuid-Duitsland, die het houtfineer voorbereidt. Nadat het houtfineer in het mooie Dresden is aangekomen, wordt het met veel liefde op de juiste maat gelaserd, geschuurd en geolied. Ten slotte worden de kleine onderdelen op het hout gemonteerd en in de inlay geduwd. Het notitieboekje is klaar! Afmetingen: 15,6 cm x 13 cm x 1,5 cm. Nettogewicht: 200 g. 60 notitiepagina's, hervulbaar. Grondstoffenbesparend geproduceerd: kostbaar fineer gemaakt van walnotenhout. Gerecycleerd papier 100 g/m2 (Blauwe Engel gecertificeerd).


19% korting

€42.95/ boek
€34,95/ boek


Andere producten van JUNGHOLZ